Salarisverwerking is meer dan het berekenen van het bruto- en nettoloon. Bij de verwerking krijgt u ook te maken met de loonbelasting en verzuimproblematiek. Uiteraard is de verloning een terugkerend proces waarbij continuïteit van groot belang is. Dat kost best wat tijd. Besteed het uit aan de ervaren boekhouders van De Jong Middenmeer.

Salarisverwerking

Wij kunnen u op de volgende gebieden van dienst zijn:

  • salarisadministratie
  • verloning
  • salarisstroken
  • loonbelastingopgaven
  • sociale verzekeringen
  • arbeidsrecht

Startersbegeleiding

Als u onlangs een onderneming bent gestart of dit van plan bent, dan komen er veel meer administratie zaken bij kijken dan alleen de salarisverwerking. U dient er ook voor te zorgen dat de financiële administratie te allen tijde tot in de puntjes is geregeld. Mocht u hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken, dan biedt De Jong Middenmeer speciale startersbegeleiding aan. Voor onder meer advies en begeleiding op het gebied van financieringsaanvragen en uw persoonlijke businessplan.

Startersbegeleiding van onze boekhouders
Salarisverwerking
Administratie

Personeel en organisatie

Uw medewerkers zijn uw belangrijkste kapitaal. Hoe organiseert u uw onderneming, hoe stelt u een goed personeelsbeleid op en heeft u iets geregeld op het gebied van werknemersvoordelen? Wij ondersteunen u bij deze en de volgende onderwerpen:

  • begeleiden van directie en medewerkers bij personeelsregelingen
  • begeleiden van conflictsituaties en ontslagprocedures.
Uw HR-afdeling goed georganiseerd

Mediation

Conflicten op de werkvloer of met andere partijen: u doet er alles aan om deze te voorkomen, maar helaas bestaat er een kans dat u ermee te maken krijgt. Met mediation lost u onder begeleiding van een neutrale bemiddelaar samen het geschil op. De onpartijdige en onafhankelijke mediator binnen het netwerk van ons accountantskantoor begeleidt u bij het vinden van een oplossing. Onze deskundige mediator zorgt voor een creatieve oplossing, zeker bij bedrijfseconomische, juridische en fiscale conflicten.

Een mediator nodig met fiscale kennis?
Starters begeleiding