Onze accountants en belastingadviseurs verzorgen de administratie voor ondernemers en particulieren in de regio Middenmeer, Schagen en Heerhugowaard. Ons kantoor is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en de NBA, u bent dus verzekerd van verstand van zaken en advies waar u mee vooruit kunt.

Uw administratie altijd in orde

De Jong Middenmeer verzorgt tal van administratieve zaken. Zo kunt u ons voor zowel voor zakelijke als de particuliere administratie inschakelen. Benader ons voor onder meer:

  • beoordelen van huidige administratie op doelmatigheid en functie; geeft de administratie een duidelijk overzicht over de stand van zaken?
  • verzorgen van financiële administratie
  • opstellen van tussentijdse rapportages per maand, kwartaal, of half jaar
  • samenstellen van aangifte omzetbelasting
  • administratieve ondersteuning
Administratie

Online boekhouden

Anno 2016 is het nauwelijks voor te stellen dat u zonder een online boekhoudsysteem zou werken. Via ons accountantskantoor regelt u uw administratie online en kunt u altijd bij de gegevens. Vanuit uw kantoor, vanuit huis of waar ook ter wereld. Als u hulp nodig heeft, kunnen wij altijd met u meekijken. Wij kunnen eventuele correcties doorvoeren, rapportages opstellen, beoordelingen uitvoeren en resultaten met u bespreken. Kortom: meer aandacht voor de actuele stand van zaken van uw bedrijf.

Online boekhouden met De Jong Middenmeer

Het gemak van een online boekhoudsysteem

Gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en geen zorgen over back-ups, virussen en updates. Het pakket is gericht op groei, belangrijk voor iedere onderneming. Met extra functies binnen de geautomatiseerde administratie groeit het online boekhoudsysteem mee met uw bedrijf. Begin bijvoorbeeld met het invoeren van bankafschriften en breid het systeem uit met automatische betalingen.

Uw financiële administratie op orde
Starters begeleiding

Een goed begin is het halve werk

Contact en communicatie zijn bij het opstarten van internetboekhouden de sleutelbegrippen. Direct weten hoe alles werkt, voorkomt een valse start. Daarom krijgen onze cliënten die beginnen met internetboekhouden een training bij ons op kantoor. Dit resulteert uiteindelijk in minder begeleidingsuren en scheelt een hoop extra kosten.

Vragen over internetboekhouden?