Belastingadviseur en accountant voor uw financiële administratie, regio Schagen

Als ondernemer wilt u waarschijnlijk maar één ding: uw onderneming opbouwen en/of uitbreiden. Het ondernemen zit u in het bloed. U herkent snel kansrijke situaties en snel handelen is vaak gewenst. Zaken als het bijhouden van bijvoorbeeld een financiële administratie of salarisadministratie is een tijdrovende bezigheid. Als u zich hierin herkent, neem dan eens contact op met accountant en belastingadviseur De Jong Middenmeer in de regio Schagen. Met meer dan 70 jaar ervaring zij wij een betrouwbare partner in administratieve dienstverlening.

De Jong Middenmeer voor het MKB

De meeste van onze cliënten komen uit de omgeving van Schagen, Middenmeer en Heerhugowaard, maar ook buiten deze regio’s zijn wij werkzaam. Wij nemen onze cliënten een hoop “lastige” werkzaamheden uit handen. Onze administratieve dienstverlening omvat onder andere:
salarisadministratie
financiële administratie
Belastingadvies
financiële planning
Accountancy. De Jong Middenmeer is als accountant aangesloten bij de NBA en het Register Belastingadviseurs.
Fiscale dienstverlening
Startersbegeleiding
Subsidieregelingen

Uw accountant en belastingadviseur, regio Schagen

U wilt graag dat u en uw medewerkers meer tijd kunnen besteden aan uw klanten? Profiteer dan van onze ruime kennis en ervaring. Ook op juridisch gebied kunnen wij u van dienst zijn en voor speciale vraagstukken kunnen wij terugvallen op ons uitgebreide netwerk. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag uit hoe wij het u als ondernemer gemakkelijker kunnen maken.

Heeft u daarnaast problemen met uw werknemer op de werkvloer en dreigt de verhouding scheef te gaan, dan kunt u zo bij ons kantoor binnen stappen. Het is voor een werkgever altijd een heel gedoe en niet makkelijk om alle informatie bij elkaar te zoeken. Voor ontslag, mediation, vragen over cao, salaris, ziekte en ziekteverzuimverzekering, pensioen, vakantiedagen en verlof kunt u in normale taal uw vragen stellen en zullen wij in duidelijk taal en bewoordingen alles proberen uit te leggen. Ook het personeel zelf kan met vragen bij ons terecht. Zo hopen wij een slechte werksfeer te voorkomen.