Als ondernemer moet u van alle markten thuis zijn. Duizend-en-een zaken komen – vaak tegelijkertijd – op u af. En alles lijkt haast te hebben. Even rustig nadenken of overleggen? Daar heeft u meestal geen tijd voor. Voor u het weet, is er weer een dag voorbij …

Wat kunt u allemaal voor uw kiezen krijgen?

Een willekeurige greep uit uw dagelijkse beslommeringen: omzetbewaking, belastingaangiften, administratie, salarisverwerking, op- en uitbouwen klantenkring, vermogensbeheer, personeel & organisatie, juridische kwesties, periodieke rapportages, jaarrekening, pensioenregelingen, subsidieaanvragen, ondernemingsplan, automatisering, fusie & overname, bedrijfsopvolging, financiële planning…

Wat kunnen wij voor betekenen?

Bij De Jong Middenmeer weten we hoe uw dagelijkse praktijk er soms uit kan zien. Net als u zijn ook wij gewone, hardwerkende mensen. We ondervinden aan den lijve welke zorgen het ondernemerschap met zich meebrengt. En toch – en misschien herkent u dat wel – blijft ondernemen voor ons het mooiste wat er is. Het avontuur van het zelf mogen pionieren, het eigen baas zijn, het op- en uitbouwen … Allemaal zaken die we voor geen goud meer zouden willen missen.

Vanuit onze eigen ondernemerservaring kennen we de behoefte aan praktische ondersteuning. Daarom kunt bij ons in principe alles gewoon ‘neergooien’. U kunt ervan op aan dat we uw zaken direct goed en grondig regelen. Samen zorgen we voor een gezonde financiële huishouding en een goed geoliede bedrijfsstructuur. Heeft u advies nodig? Één telefoontje is genoeg. Wij zorgen ervoor dat u snel wordt geholpen, in begrijpelijke taal. De inhoud van onze adviezen is reëel en nuchter. Als het moet zijn we kritisch, maar wel altijd opbouwend. We durven het beestje bij de naam te noemen. Misschien is dat soms even slikken, maar op de lange termijn plukt u daar wel de meeste vruchten van.

vaste contactpersoon

Zonder persoonlijke aandacht en betrokkenheid geen langdurige vertrouwensrelatie. Dat is onze stelregel. Daarom krijgt u bij ons zo veel mogelijk te maken met een vaste contactpersoon. Iemand die u – op den duur – goed leert kennen. Die feeling heeft met het reilen en zeilen van uw onderneming en uw branche. Iemand die er samen met u de schouders onder zet en die u altijd kunt bellen, ook als het een keer wat minder gaat. Samen zorgen we voor rust in de tent. Zodat u vol vertrouwen verder kunt met datgene waar u goed in bent: ondernemen.