De Jong Middenmeer Accountants en Belastingadviseurs is een gerenommeerd accountantskantoor in de Wieringermeer. Al sinds 1944 zijn wij gehuisvest in Middenmeer. ‘Geboren en getogen’ aan de Sportweg, sinds maart 2000 gevestigd in een pand aan de Brugstraat 42.

De juiste contacten

Omdat we er al meer dan zestig jaar zijn gevestigd, kennen we de regio als geen ander. We zijn op de hoogte van (op handen zijnde) ontwikkelingen, beschikken over de juiste contacten en weten de weg binnen de gemeentelijke besluitvorming. Die kennis is ontzettend waardevol. Bijvoorbeeld als u ons inschakelt voor advies bij een krediet- of subsidieaanvraag.

Accountant voor iedereen!

De cliëntenportefeuille van De Jong Middenmeer is gevuld met de meest uiteenlopende cliënten. Populair gesteld: iedereen mag bij ons naar binnen lopen, zonder afspraak! Onze deuren staan altijd open. Of u nu komt namens uzelf, uw bedrijf of bijvoorbeeld een stichting of vereniging: u bent van harte welkom.

Divers dienstenpakket

Waar u ons kantoor voor kunt inschakelen? Dat is heel divers. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor accountancy, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Bij een succesvolle bedrijfsvoering komt echter veel meer om de hoek kijken. Denk aan pensioenregelingen, agrarische kwesties, subsidieaanvragen, vermogensbeheer, personeelsmanagement, juridische ondersteuning, mediation, re-integratievraagstukken, financiële planning, online boekhouden, automatisering, fusie, overname of bedrijfsopvolging. Ook bij al dit soort onderwerpen zijn wij u graag van dienst. Voor zeer complexe vraagstukken putten we uit ons netwerk.

Vertouwensrelaties

Bij De Jong Middenmeer werken we graag aan langdurige vertrouwensrelaties. Met onze cliënten, maar zeker ook met onze medewerkers. Veel van onze collega’s zijn dan ook al geruime tijd bij ons in dienst. Met hun enthousiasme en (bij ons opgebouwde) ervaring kunnen zij u uitstekend ondersteunen.

Wij zijn onder andere actief in MiddenmeerSchagen en omgeving.